zondag 26 juni 2011

We love Anna!

De emotionele rollercoaster van in het ziekenhuis -euforie om onze gezonde prachtdochter, frustratie om de verdomd moeilijke borstvoeding, overweldigd worden door alle dingen die je door elkaar voelt- maakt stilaan plaats voor een soort van routine en elkaar beetje bij beetje beter leren kennen.

Wij zijn alvast dolblij met onze lieve Anna, hopelijk is zij even graag bij ons als wij bij haar!

En bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes en mailtjes. Doet zóveel deugd!16 opmerkingen:

marie zei

zon schattig boeleke oo zis om op te eten ( maar kzalt wel nie doen zene :D

groetjes
En xxxx aan Annatje

marie
( 12 jaar)

boomie zei

Oooh, wat een prachtige dochter! Geniet er maar van zoveel je kan! Hopelijk lukt de borstvoeding ondertussen al wat beter?

Astrid zei

Men, ze is echt TE schattig. En zo klein! En dat begin, dat herinner ik me ook nog ja. Gedoe en zoeken enzo. Komt goed. En dan weer niet. En dan weer wel. En zo blijft dat dan zeg maar. Toch jammer dat er geen handleiding bijzit soms...

Overigens had ik een supersuperlieve vroedman die thuis kwam om te helpen bij de BV. Je hebt gratis recht op een aantal van die bezoeken, kan ik echt aanraden!

Wandel je binnenkort niet eens hier door de buurt om haar op je werk te showen ofzo.... :)

eloleo zei

Wat een dottie. Proficiat met jullie wondertje!!!

drien zei

ze is écht supermooi!!
Ik raad ook heel hard een vroedvrouw of vroedman aan. Ik voelde mij altijd veel beter als die efkes langs was geweest... boost voor het zelfvertrouwen enzo.
Succes en veel plezier!

vermiljoen zei

het blijft toch echt een wonderbaarlijke schoonheid, dat kleine wezentje. Hopelijk vlot de bv al wat beter. LLL weet antwoord op al je vragen, da's mijn tip.
x

Nele zei

echt mooi!
hopelijk ben je goed op ganag nu met BV, en anders idd: vroedvrouw en/of LLL. Goede informatie en begeleiding maakt het verschil. Succes!

Riet zei

Boekjesbaby, boekjesbaby. Wat een fotogeniek exemplaar. Veeeeeel knuffel- en snuffelplezier daar!

Nicolekebolleke zei

Wat een enorm lekker ding!

Tess zei

Oh Sarah, doe dat toch niet! Mijn biologische klok tikt als zot als ik die laatste foto zie. Wat een schatje! Hopelijk lukt het snel met de BV en voelt het snel allemaal vertrouwd. Dikke knuffel!

Sarah zei

Ja, Tess, sorry :-)

De borstvoeding lukt intussen prima, maar het begin was echt afzien en hard werken. Ik had me dat net ietsje rooskleuriger voorgesteld ;-)

tinneke zei

ge hebt dat totnutoe al geweldig gedaan. wat een scheetje!

annelies zei

moooi kindje, proficiat! en de LLL-tip is hier al gegeven: echt een super tip hoor, ook bij 'gewoon' wat onzekerheid...

Cisca zei

Oh, wat is ze mooi. Tussen alle perikelen door, lekker genieten! Want de tijd vliegt voorbij, het lijkt voor mij al weer jaren geleden, en dat is het niet. :-)

Anoniem zei

Anna, guitar hero(ïne)!

(of hoe zeg je 'heldin' in het Engels?) :-)

Joris

Madrina zei

Wat een klein, lief poppetje. Ik smelt hier helemaal weg. Jullie hebben dat goed gedaan. Geniet ervan! Ik kijk al uit naar jullie verhalen, en ja, ook die over borstvoeding enzovoort ;-)