woensdag 26 januari 2011

Raar

Zo raar is dat nu toch niet, een boterham met kaas, keiveel ketchup en augurken, he? Dat zou ik voor ik zwanger was ook al lekker gevonden hebben. En de bewering van mijn buurvrouw (zin in zoet = een meisje, zin in zout = een jongen) gaat ook niet op want de ene dag word ik overvallen door een drang naar onverantwoord veel chocolade en de andere dag moet de zak chips eraan geloven. 't Zal een hermafrodietje worden, zeker?

Wat ik raarder vind is de hoeveelheid spuuglelijke en/of tuttige kinderkleding die er bestaat! Pastelkleuren en beige, brr. Ik zal toch terug zelf achter mijn naaimachine moeten kruipen denk ik. Of hopen op een goeie zomer, zodat ons kind alleen maar een pamper en een bodieke aan moet doen natuurlijk.

17 opmerkingen:

meisjesmama zei

Rap Sarah! Het zijn nog solden! Kleurige kleertjes vind je gemakkelijk online! En eigenlijk hebben ze voor babietjes bij de Hema ook nog wel toffe dingen, eens het peuters zijn is het heel wat minder. In de H&M en Zara ook wel, zeker voor meisjes! Voor jongens is het toch een pak moeilijker vind ik!

marion zei

:-) Jij gaat volgens mij een supermama worden die superoutfits voor je kroost produceert!

Riet zei

Ik wilde hier ook al meteen een ellenlange lijst van leuke webwinkels posten waar de laatste kleurig solden op dit moment mijn ogen uitsteken. :-) Ook unisex, wij wisten tweemaal niet welk geslacht onze broedsels hadden maar dat weerhield me niet volledig loos te gaan in die webshops.

Sarah zei

Ja, post maar hoor, kom maar op met die lijst :-)
Ik probeer mezelf toch nog wat in te houden, ik weet niet waarom... Misschien om het allemaal niet te 'jinxen'?

MADE BY KK zei

eens je een beetje kan naaien dan ga je in de winkel niet al te veel je goesting vinden of het geld ervoor willen neertellen.

Marijke (de buurvrouw) zei

Ik heb de boodschap begrepen, en ja: ik wil kleertjes maken voor jullie baby!
Maar het zou wel gemakkelijker zijn als jullie me het geslacht kunnen vertellen...

annelies w zei

je kunt niet geloven hoe snel ze uit iets uitgegroeid zijn die eerste 3 jaar dus ik zou eens links en rechts bij de vriendinnen horen... héél der zakken heb ik gekregen... en die kindjes staan met alles goed!

Cyriel zei

Weet je wat het allerergst is? Lief! Inderdaad, met een uitroepteken. En op de meisjeskleding staat het merk dan erg prominent, bij jongens is dat Stoer!. Zo erg.
Dat slaan wij in elk geval standaard over bij onze kledingjacht voor de kleine.

Anoniem zei

den Hema heeft leuke bodiekes ...
wat ik altijd heel raar vind: hoe minder frul er op een kledingstuk staat hoe duurder ...
en trouwens, is het geen tweeling : 1 meisje en 1 jongen ?
groetjes,
Hélène - van - Line - enz ...

spekvriend zei

Zelf maken jom!

tinneke zei

da's meer augurk dan kaas, joh! niet mijne meug ;-)
probeer ne keer pindakaas met sla en mayo... i know, sounds totally horrible. toen ik het de eerste keer hoorde, dacht ik dat het een grap was, maar het smaakt echt!

San zei

www.gap.eu, the Gap dus en nu ook online voor de Europese markt. Soms (niet altijd) supergrappige en fleurige babytoestandjes!

Wat die boterham betreft, dat ziet er voor iemand die niet zwanger is ook goed uit! Hoop dat het gesmaakt heeft!

Tess zei

Iedereen bekijkt me ook altijd raar als ik boterhammen met kaas en een rijkelijke laag choco eet. Niks van aantrekken dus. ;-)

Nicoleke zei

Hahaha!
ik zou het misschien nóg lekkerder vinden als je het (zonder augurk) in het tosti-apparaat legt en de augurk er later op doet. Mjam!

En inderdaad. Er is veel lelijks te koop voor baby'tjes. Maak jij maar je eigen moois!

tijdtussendoor zei

Daar krijg ik het water van in de mond...van die augurken he ;)

noeks zei

Kleertjes van Duns en Katvig zijn vrolijk en toch leuk!

Enne....misschien zwanger van een jongen EN een meisje?? Had ik toch, ik had overal last van: gave huid, niet gave huid, puntbuik, ronde buik, zoet en hartig...

ruimtevisser zei

Mijn vader eet zijn bokes ook altijd zo en hij is niet zwanger!

k