woensdag 3 november 2010

De randanimatie

Voor de volledige fotoreeks moet u nog even geduld uitoefenen, maar tegen het einde van de week krijgt u meer, beloofd! Om u tot die tijd in stilte bezig te houden -met uw armen gekruist over uw bank, dank u- hier alvast wat foto's van de randanimatie.

Want zie eens wat voor geweldige buren wij hebben! Ze hadden niet alleen ons huis prachtig versierd, nee, want onze buren doen geen half werk. Ze waren namelijk een paar dagen van tevoren stiekem bij iedereen een briefje en een witte ballonnen in de bus gaan steken. Op dat briefje stond de vraag om de ballonnen opgeblazen (aja) aan de voordeur te hangen, dus toen wij zaterdagochtend uit het raam keken, zagen wij in heel onze straat niets dan wapperende witte ballonnen. Gewéldig, toch! Er waren wel twee huizen die niet hebben meegedaan, maar die namen heb ik natuurlijk netjes genoteerd.

Op deze foto ziet u ook nog de getuige van mijn lief man: zijn eigenste broer. Ook niet mis, he! Maar doe geen moeite, ladies, hij is al bezet.En op deze wafeltjes (meer dan 200 in het totaal - al maar goed dat wij geen groot feest gaven!) hebben mijn schoonmoeder en ik een hele middag gezwoegd. Maar ik vond het wel een geslaagd cadeautje, twee hartenwafels in een zakje!


Aan onze artistieke buurman Stan the Man hadden we gevraagd om een paar deuntjes op zijn accordeon te spelen. Eerst was hij wat twijfelachtig, maar wat ben ik blij dat hij zijnen trekzak toch heeft meegebracht! Zo gezellig dat dat was!

When the moon hits the sky, like a big pizza pie, that's amooore..


En zo ziet uw huis er dus uit na een trouw. Of toch een deel ervan, want ook de andere kast staat nog vol met cadeautjes, boeketten en plantjes. En dan heeft u mijn Facebook-account nog niet bekeken, dat bruist daar van de gelukwensen. Ongelofelijk!

Dus bij deze nog een dikke merci aan iedereen, want zonder die randanimatie zou het niet half zo tof geweest zijn!

12 opmerkingen:

tinneke zei

dat zag er daar geweldig uit! goh, wat had ik ook graag met een ballonnetje staan zwaaien! maar we waren er in gedachte bij hoor! laat de rest van de foto's maar snel komen ;-)

Nele zei

dat zag er daar plezant uit! en nu wacht ik vol spanning op de foto's hoor

Miss K zei

ik ben van pure emotie vergeten om bellen te blazen... ik had nochtans mijn Jip-&-Janneke-bellen-blazen-potje bij! x

marion zei

Wauw*zucht*ma zo schoon alweer.

Janina Modaal zei

Amai, dat kon weer niet gezelliger zeker? :)
Ik kijk vol spanning uit naar de rest van de foto's, want deze beloven alvast heel veel goeds!

Ruth zei

a) Waar woon jij ergens? en b) Is daar nog een huis vrij?
Wat 'n supergezellige buurt! (buiten dan die twee dodo's die niet meededen, maar die zitten misschien uit te waaien aan zee?) Fijn dat het zo'n mooi feest was!

bien zei

Mwoah, wat super.. en die balonnen.. *zucht*

sueper zei

amai wat een toffe buren! ziet er superleuk uit

zusjesenzo zei

Aaah... zo tof jong! Leuk idee, die wafeltjes en supermooi in dat zakje!

Sarah zei

Miss K: zo schattig :-)

Ruth: in Borgerhout en er staan nog drie huizen te koop denk ik :-)

Al de rest: Bedankt!! En een van de fotografen (buiten mijn zus en nichtje) zit nog in Praag momenteel, maar als hij terug heb, zit ik hem achter zijn veren!

Astrid zei

Huh huh? Ik knipper 3 keer met mijn ogen en hopla. Jullie zijn getrouwd. Wat fijn, proficiat! En wat een superburen!!!

Sid Frisjes zei

Er is nog altijd niet achter mijn veren gezeten hoor... en ik heb zoiets echt wel nodig om iets te doen...