woensdag 27 oktober 2010

Vlag For Life!

Heeft u nog een gevel die opgefleurd moet worden? Een speciale dag in het verschiet die schrééuwt om vrolijke vlagjes? Of wilt u met uw buren ook zo'n gezellige slinger over de straat spannen?

Mijn buurvrouwen en ik naaien voor u -en voor Music For Life- een vlaggenslinger op maat uit gerecycleerde lapjes stof. Een vlag kost 0,50 eurocent. De lengte van de slinger kiest u zelf. Mail naar vlagforlife@gmail.com en bestel vandaag nog!

Hoe geweldig zou het zijn als heel Borgerhout, of zelfs heel Vlaanderen vol zou hangen met fleurige vlaggen.. Zalig, toch?

10 opmerkingen:

marion zei

Ik wil! Met 20 vlaggetjes graag (liefst zo retro mogelijk :-)

Geef je rekeningnummer maar dan stort ik het! Neem je die dan mee als we koffie gaan slurpen?

Oh en mijn collega (dedie waarover ik het had ;-) wil er ook eentje van 20 vlaggen! Ook graag mooie retrostofjes. Voor in haar nieuwe appartementje! Ze leest mee dus ze zal je dan ook storten (Sara Engels).

Heb het trouwens ook doorgegeven aan gazet, hopelijk contacteren ze je hierover!

x

Sid Frisjes zei

ik zal eens ne foto van onze vlaggen laten zien... ook de moeite

Mevrouw Jonge Sla zei

Leuk idee! Toch voor de eindgebruiker, want ik word altijd een beetje plaatsvervangend moe als ik mensen hoor vertellen wat ze allemaal gaan naaien. Bestelling volgt.

Anoniem zei

Ik wil er ook eentje van 20 vlaggen! Ook graag met zo veel mogelijk mooie retrostofjes.

Sissi

Sarah zei

Super! De bestellingen mag je doormailen naar vlagforlife@gmail.com. Zo kunnen we alles centraliseren en behouden we het overzicht. We mailen je dan met de praktische details en zo kunnen we ook afspreken waar en wanneer we overgaan tot de Officiële Overhandiging Der Vlaggen.

En mevrouw Jonge Sla: ik zou ook moe worden als ik niet zo'n handjevol geweldige buurvrouwen had. Het is eigenlijk gewoon een excuus om nog eens een avondje goed te tetteren :-)

Ann Bossers zei

Hey Sara !
Ik wil graag ook zo'n vrolijke bende vlaggetjes. Woon sinds kort niet meer in Antwerpen.. maar mag ik dat dan uit sympathie kopen ? Om mijn tuin wat op te vrolijken. :-)
Groetjes,
Ann Bossers

Sarah zei

Natuurlijk, je hoeft voor deze actie helemaal niet in Antwerpen te wonen, hoor, hoe meer vlaggen hoe beter!

Mail je bestelling (lengte, aantal vlagjes van 50 cent per stuk, adres) maar door naar vlagforlife@gmail.com. Dan zullen we je zo snel mogelijk antwoorden en kunnen we afspreken waar en wanneer we de vlagjes aan je bezorgen. Alvast bednakt!

elise zei

Stofjes nodig??
Of hulp??

Annelies zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
cynthia zei

Wij hebben heel veel stofjes.... Heb je ze nodig? Je mag ze hebben