dinsdag 1 juni 2010

Hey, mensen

Vandaag is het dag op dag 1 jaar geleden dat ik na zeven jaar mijn oude job van me afschudde en eindelijk aan mezelf durfde toegeven dat ik meer wou in het leven dan afwassen alleen. Een jaar na de feiten maak ik met het grootste gemak de balans op van een overdonderend, intens jaar: het was geweldig!

In het afgelopen jaar had ik immers meer schrijfopdrachten dan ik ooit voor mijn hele leven bij elkaar had durven dromen. Ik had ook meer deadlines dan vakantie en ik vond het nog plezant ook. En in de vorige zeven jaar samen had ik nooit meer stress dan het voorbije jaar, maar ook nooit meer voldoening.

Dus, hey. Hey, mensen.
Als er iets is dat je echt-echt-echt wilt doen: niet twijfelen. Doen. Gààn.
Ik zeg altijd: je kan beter spijt hebben van iets dat je wél dan iets dat je niét hebt gedaan. En dat is nu net het allerlaatste dat ik heb: spijt!

We vierden het vanavond met een goed glas wijn en een ovenschotel met zalm, patatjes en snijbieten - een firsttimer voor mij, maar lekker dat dat was! Snijbieten zaten namelijk in onze bio-groentebak. Hey, mensen. Voor alles is een eerste keer, he. Schol!

7 opmerkingen:

vermiljoen zei

ik herinner me dat mometn nog en vond 't toen al helemaal waaw! dat dat al een jaar geleden is...

muriel zei

alweer een jaar geleden, ik an me dat bericht nog herinneren! Hardstikke goed van je! Motiverend om te lezen.

Cyriel zei

Eeen jaar al... Maar een jaar om terecht trots op te zijn.
Doe nog maar zo'n jaar, hé!

Nele zei

ohw al een jaar geleden zeg! goed gedaan hoor!

Anoniem zei

Time flies when you're having fun! Op een nieuw jaar vol uitdagingen en inspirerende momenten. Schol! x

Sara

Oontje zei

Goed van je! Hoera!
Na bijna 10 jaar privé zet ik de stap naar het onderwijs. Nog niet helemaal zeker wat dat zal geven, maar hey, kansen moet je grijpen, niet?

nina zei

Super dat je het gedaan hebt en dat het zo goed uitgepakt heeft! (Maar ehm... jouw vorige job was toch niet afwasser? Of mis ik nu iets? ;))