donderdag 22 april 2010

Sarah weet eigenlijk niet goed wat ze moet vertellen

Maar in tussentijd zal ik u -volledig ter uwer entertainment ende amusement- even een paar totaal onbelangrijke dingen meegeven waarop u ongetwijfeld echt zat te wachten:

ten eerste
Op de begrafenis van bomma patatjes ben ik beginnen niezen en snutten en sindsdien ben ik niet meer gestopt. En het rare is dat het zichzelf niet uitbreidt tot een verkoudheid met rochelhoest enzo, nee, mijn neus zit gewoon heel de tijd vol snot. En het is geen allergie zegt de dokteres. Dus bij deze aan iedereen -in het bijzonder aan mijn lief en mijn collega's- mijn excuses voor mijn vreselijk irritante snuit- en snuif behaviour van de laatste weken. Ik kan er ook niet veel aan doen.

ten tweede
Ik eet die kaasjes van La vache qui rit nooit uitgesmeerd op mijn boterham, maar ik knip het tipje van de bovenkant van dat driehoekje, even duwen en dan eet ik die kaas zo uit het vuistje op.

ten derde - mocht u nog willen verderlezen
In het echte leven zeg ik eigenlijk bijna nooit 'hallo'. Eerder hey of guujendaag of iets in die aard.

ten vierde - bent u er nog?
Op de dagen dat ik thuis werk, sta ik altijd vroeger op dan op de dagen dat ik moet gaan 'uit' werken. Het is ook niet ongewoon dat ik voor acht uur het afwasmachien al heb uitgeladen én de afwas heb gedaan. Sommige mensen vinden dat raar, ik vind dat gewoon handig.

ten vijfde - voor de techneut in u
Blogger.com doet de laatste maanden raar als ik een foto wil uploaden, of zoals nu opsommingstekens gebruik (maar weer heb weggedaan wegens dit probleem dus). De interlinie klopt dan niet meer en alle zinnen worden tegen elkaar geperst. Hulplijn, iemand?

ten zesde - voor de laatste lezer die nog overblijft
Ik ben ongelofelijk rommelig. Echt heel erg vind ik dat niet, maar ik vind het wel erg voor de mensen rond mij die dat wel ambetant vinden. En toch krijg ik soms (ik zeg wel: sóms) een opruim- en weggooistuip en dan kan ik ook ongelófelijk zitten blinken van contentement, temidden van die opgeruimde dingen.

ten zevende - proficiat, u heeft het volgehouden! applaus!
Meestal wil ik alles tegelijk: een wereldreis, een nieuwe auto, gezinsuitbreiding, een winkeltje, een nieuwe badkamer en een opgelapte zolderverdieping, met vrienden op café gaan, mijn familie bezoeken, luieriken, gaan dansen tot een kot in de nacht én vroeg opstaan. En dat liefst allemaal in één weekend . Maar eigenlijk ben ik best wel heel gelukkig nu. Echt!

10 opmerkingen:

Janina Modaal zei

Ik heb volgehouden tot het einde!
En von het nog plezant om te lezen ook :).

Nele zei

hier van't zelfde :-)

dries zei

Uw collega heeft liever een snotterende en snuivende collega dan geen collega

Gezondheid!

Sid Frisjes zei

Hey,

Blogger heeft dat al langer hoor. heb er zelf ook veel last van. Wat ik dan doe is de tekst volledig in worddoc pasten, returns eruit halen en terug in blogger zetten. Vervolgens lettertye aanpassen en outlinen en dan klopt het wel.

marion zei

Me loooo-ooo-oooo-ve your blogs! Zelfs als gij niets te vertellen hebt, zijt ge nog interessant madam & dàt, mijn beste Sarah, heet T-A-L-E-N-T!
x

Polkadotjes zei

Toch wel ongelooflijk als je kan zeggen dat je gelukkig bent he...desondanks alle dromen/wensen. Doe zo verder.

Karen zei

voor iemand die niet goed weet wat te vertellen, weten je toch goed wat te vertellen!
'ten tweede' doe ik enkel op reis, meestal met stuk stokbrood en bij gebrek aan een mes :)

B. zei

ten zesde: same here!

Astrid zei

Eet jij la vache qui rit ECHT ECHT ECHT zo op?
Tsen.
Dat is toch best vies. Vind ik. Want zo glad. Ik eet dat dus echt alleen op een broodje.

sarah zei

ECHT ECHT ECHT! :D
Ik zeg: eerst proberen, echt een lekker tussendoortje hihi.