zondag 21 maart 2010

De A.S.

Herinnert u zich deze nog? Wel, sinds vanochtend is de stempelreeks officieel compleet! En och ja, ik weet toch niet wat te doen met mijn tijd, ik heb er ineens maar een kwartet van gemaakt. Een kwartet met bommaspullen, als dat geen gat in de markt is. Dat kaartspel moet er nog komen, de stempels zijn al klaar.

Trouwens, geen idéé wat ik nu met mijn tijd moet gaan doen, want ik was wel wat uurtjes zoet met het verzinnen en uitsnijden van 18 stempels. Maar -eerlijk is eerlijk- het is lichtjes verslavend. Ik denk dat ik rijp ben voor de Anonieme Stempelaars. Het is gewoon heerlijke maak-je-hoofd-leeg-tijd. En het aantal tassen koffie dat helemaal koud is geworden terwijl ik de klok uit het oog verloor, ik ben gestopt met tellen.

Maar wist u hoe dat eruit ziet, 18 stempels op een hoopje? Hieronder alvast een impressie. En dan ga ik nu eindelijk verder lezen in mijn boek.

6 opmerkingen:

♥Ilse♥ (Rood met witte stipjes) zei

wow wat ben jij er goed in zeg, hoe maak je die figuur eigenlijk in dat gomachtige ding? Moet je er eerst een sjabloon op over tekenen en dan uitsnijden?

Janina Modaal zei

Amai, dat is wel ongelooflijk goed geluk!

Bieke zei

Hilarisch!! Die bomma-onderbroek! :)

Riet zei

Ze zijn in elk geval heel sprekend, je stempels, helemaal wat ik bij het thema in mijn hoofd zou hebben.

Stien zei

Een onderbroekenstempel! Super, die zou ik écht vaak gebruiken!

muriel zei

ik vind ze super en vooral het boodschappentrektaskarretje!!