woensdag 16 december 2009

Luchtig

Weet je waar ik met dit weer altijd aan moet denken? 't Is te zeggen, ik moet er soms putteke zomer ook aan denken, maar nu valt het gewoon dubbel zo hard op dat de lucht die ik uitadem, een paar seconden later door iemand anders wordt ingeademd. En... om-ge-keerd.

Ik vind dat echt een vies idee!! Tenzij het een knappe gast is natuurlijk, maar meestal bespringt die gedachte mij toch eerder bij het voorbijwandelen van zo'n vieze vettige vrouw.

Brr.

6 opmerkingen:

Janina Modaal zei

Ik heb dergelijke bedenkingen altijd in het zwembad.
En wanneer ik het ten volle besef, dan spring ik rap het water uit. Die conditie, die zal vanzelf ook wel komen.

Riet zei

Haha, ik ken dat! Ik slalom tussen die wolkjes. Ik heb dat ook vooral in de auto, als er in de file een wolk uitlaatgas van de vorige tegen de bumper slaat. Dan denk ik 'hap, hopla, dat hebben we binnen'.

Sid Frisjes zei

Niet om over na de denken, maar als je ruikt, adem je ook in hé. Denk daar maar eens over na bij je volgende toiletbezoek op pakweg een openbaar toilet.

Stoffel zei

en daarvoor hebben we longen! ons eigen zuiveringsstation en veel beter dan Brussel-Noord! :-)))

Anoniem zei

Oh, daar mag je allemaal niet te veel over nadenken, brrr.

Wie weet durf je dan niet meer te ademen en dan heb je het zitten hè :)

Knofje zei

Gheghe :) Met deze kou is het ineens zo zichtbaar hè? Maar wat dacht je van een bak met snoepjes in een restaurant, waar jan-en-alleman al in heeft lopen graaien. En van deurklinken, en, en het zwembad inderdaad en hoofdsteunen van stoelen in het openbaar vervoer.. Je zou er toch bijna smetvrees van krijgen.. ach.