woensdag 25 maart 2009

Ik schrijf zomaar wat

Er is namelijk niet één project dat me de laatste dagen bezighoudt, het zijn er 1001. Bij wijze van spreken dan. Als ik echt 1001 projecten had, zou ik hier niet 'zomaar wat' schrijven, dan zou ik allang gillend het huis uit gerend zijn.
Maar goed. Ik ben tegenwoordig een en al versplintering. Zo bestaan mijn dagen nu vooral uit:

- Het aanvullen van de nieuwe reeks kaartjes en bestellingen daarvan. There's more to come!

- Het zwarte gat. Volgt onvermijdelijk op de twee weken euforie-want-ik-heb-mijn-ontslag-gegeven. Gaat gelukkig ook gepaard met het besef dat alles wel weer goedkomt. Ik heb ook nog wel twee maanden natuurlijk.

- Proberen om mijn motivatie voor mijn 'oude' job te behouden.

- Uitkijken naar een nieuwe job.

- Nadenken over wat we met onze bureaukamer gaan doen. We willen er twee dingen van maken: een tv-kamer en een ateliertje voor mij. Een tv is namelijk zo dominant aanwezig in de meeste livings, en eigenlijk vinden we dat niet tof. (Trouwens, als eens aan gedacht om een avond de tv uit te zetten, liefste lezers? 't Is echt een aanrader!)

- Alle leuke naaiprojectjes die ik wil maken. En mezelf afremmen hierin, want meestal wil ik halsoverkop aan iets beginnen dat ik niet direct kan afwerken en dan blijft het weer liggen. Dus onder het motto 'ken uzelve' moet ik daarvoor eerst een goed - bij voorkeur léég- gaatje in mijn agenda vinden.

- De realisatie dat ik het internet echt een fantastische uitvinding vind: mijn mailbox is voor de helft gevuld met mails van andere blogvrouwtjes en dat is zo leuk! En ze zijn allemaal zo lief! En door die mailtjes krijg ik nog méér inspiratie in mijn hoofd. Méér chaos dus maar wel een mooi tegengewicht voor het nieuws - dat ik overigens zo vaak mogelijk probeer te negeren tegenwoordig.

- Tijd proberen te maken voor mijn familie die ik jammer genoeg veel te weinig zie naar mijn goesting.

U ziet het: ik ben geen toonbeeld van samenhangendheid momenteel. Sommige van de bovenstaande zaken sluiten onvermijdelijk andere dingen uit.

Had er iemand nog wat tijd over voor mij?

7 opmerkingen:

NoeKs blogt... zei

Ik denk dat er wel meer blogvrouwtjes (leuk woord) zijn met teveel wensen, te weinig tijd en twijfels.....
Hoe dan ook, ik maak tijd voor Antwerp ;) En dan doe ik ongetwijfeld weer te veel ideetjes op, waar ik dan ongelooflijk onrustig van wordt, want veel ideetjes + weinig tijd = irritant!

Sid Frisjes zei

Tijd Tijd... Sind jullie terug zijn van verlof heb ik Sven al dikwijls gezien, maar jou :)

Astrid zei

Ik kan dus niet als Noeks komt. Snik snik, jammer! Maar heb je net even gemaild voor 2 kaartjes. (jaja, ik zorg er wel voor dat je rijk wordt... haha)

Anoniem zei

Dat verplaatsen van de TV of zelfs afsluiten van de kabel zorgt in elk geval voor hééééél wat tijdswinst, wij spreken uit ervaring!
Katleen

maarten zei

Tijd over. Hmmm. Ik zou je kunnen bellen als ik in de auto zit.

Cyriel zei

Hier ook geen tijd, hoor. Sorry. Als ik ooit nog een berg tijd tegenkom, zal ik wel een kruiwagen vol langssturen.

Nicoleke zei

Ja hoor. Ik heb wel wat tijd.
Vanaf 1 april geen werk meer, dus opeens tijd over.
Alhoewel.
Ik denk dat die uren ook wel gauw gevuld zijn.
I can smell the coffee overal al!