dinsdag 2 december 2008

What goes up, must come down

Herinnert u zich nog dat ik in zo'n opperbeste bui was? Dat alles leek mee te zitten? Dat het leven me toelachte en ik vrolijk terugzwaaide?

Wel, neem dat allemaal en draai het dan volledig in de tegenovergestelde richting. Het scenario (dat een Nederlandse producent echt wou indienen!) gaat op de vooravond van de indiening voor subsidie dan toch niet door. Er is kaartjesstress. Er is werkstress. Er zijn rare collega's. Het is koud. Het regent. Iedereen klaagt en zaagt, mezelf incluis. Ik wil een sjaal breien maar het enige dat ik doe is steken laten vallen. Ik wil knuffels maken maar ik heb geen tijd en belangrijker: geen naaimachine (ok, dat laatste hoop ik snel te veranderen). Ik wil vanalles tekenen maar het komt er niet van. Ik wil mijn haar laten knippen en mijn grijze haren weg laten verven, maar er lijkt altijd iets tussen te komen.

Om van het wereldleed nog maar te zwijgen. Want ik weet ook wel dat er ergere dingen zijn dan breinaalden en scenario's. Maar toch. Het is mijn blog en balen is toegestaan. Even dan toch. Balen, balen, balen.

En als u me dan nu wil excuseren, dan kruip ik even in een hoekje onder een groot, warm deken, ergens in a galaxy far far away. Tot over een dag of drie.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Oei meissie,
als het hulp kan zijn: ik heb hier nog een werkloze naaimachine staan die je gerust mag lenen! En voor mijn kaartjes moet je alvast niet stressen want ik weet nu al dat IK ze toch weer te laat op de bus zal doen zodat ze wederom pas nà 1 januari zullen arriveren...
Groetjes!
Katleen

Meijke zei

Ohjee..dat klinkt herfstig. Ik zou zeggen, pak een warme chocolademelk met slagroom mee onder je warme deken en wacht op betere tijden ;)

p.s. Je mooie kalender he....is die inmiddels al ergens op een downloadbare plaats?

Kakeltrut zei

komaan Sarah, ik kom altijd naar jouw blog om happy te worden!!
nah grapje, iedereen heeft zo zijn off-dagen hè :)

Mijn berninaatje heeft ook nog eens wat actie nodig, en vermits ik nog geen tafel heb waaraan ik kan werken, mag je haar gerust lenen. 't is echt een superdeluxe machien hoor (waarvan ik zelf de mogelijkheden nog niet helemaal ken, maar dat mag jij dan uitzoeken ;)

Sid Frisjes zei

En daarom zijn we mezelf dankbaar dat ik (nog) geen kaartjes besteld heb.

Balen, daar moet je altijd oppassen of Tom Boonen rijdt je omver.

natsalie zei

maar saraahtje toch. Gij, balen, dat kan niet lang duren!
Denk gewoon eventjes aan zaterdag, Jamie Lidell, feestjesmuziek,.....
En, werkt het?

Cyriel zei

Hop, drie dagen winterslaap. Gebruik hem!

En als oppepper vertel ik dat al snel de nachten weer korter worden en de dagen langer. Dat idee houdt me nu al een paar dagen op de been.

sarah zei

Jullie zijn zo lief!
Meijke, die kalender komt er nog aan hoor, ik hou je op de hoogte, beloofd!

Anoniem zei

Kop op! Geniet alvast van je woensdag.
Sara x.
PS: ikke toch geen 'rare collega' ni he meis? ;-)

Denise zei

He, bah, sterkte!

cpt eddie zei

Een goei massage boeken!

cpt eddie zei

In Balen op de markt staat sinds een paar jaar de beste slogan ooit op ne muur gespoten:

'Tommie Kanonnie!'

Griet zei

Toch wel grappig die cpt eddie... ff massage boeken... Misschien is hij wel één van die venten van de turkse massage...

Wat ik me afvroeg, vandaag, op weg naar t werk, achterop de taxi-moto, de uitlaatgassen doorploeterend, kan "wintermoeheid" ook voorkomen in Afrika? Kan een Belg(ische) - we laten in het midden wie - in een land waar het altijd warm is en je ook veel zonnestralen op je snoet krijgt (als ze door de smog geraken), een winterdipje hebben? Of moet die persoon gewoon even terug naar België om zich te warmen aan vettige Belgische frit special terwijl ze klaagt over het slechte weer? Zou het?
Dat is dus wat ik me afvroeg, en net vandaag lees ik wat je moet doen tegen een winterdip...