dinsdag 4 november 2008

It's happening, baby


Heeft u ook wel eens van die momenten dat alles in de plooi valt? Dat je eigenlijk best wel héél gelukkig bent? Dat je voelt dat het de goeie kant op gaat? Wel, ik zit middenin zo'n moment.

Ik kan op woensdag helemaal loos gaan. Ik kan volop kaartjes maken (de bestellingen lopen vlot binnen, waarvoor dank), stofjes gaan kopen, knuffels maken, mezelf afvragen waar ik zo'n leuke stoffen als die mannetjes en appeltjes hierboven zou kunnen vinden (tips, iemand?), koffiekletsen met de buurvrouw, maar toch het zelfdiscipline hebben om thuis nog wat verder te 'werken'.

Hersenspinsels die al jaren stof vergaren in mijn hoofd komen nu langzaamaan naar buiten gekropen. Hersenspinsels waarvan ik dacht dat ze voor eeuwig en altijd opgesloten zouden zitten in mijn bovenkamer, die mogen er nu gewoon zijn.

En dat voelt lichtjes fantastisch. En dat is dan het understatement van het jaar!

16 opmerkingen:

Susy zei

wat heerlijk fijn dat jij je lichtjes fantastisch voelt.
Oh en stofjes? Misschien hier:
www.hiphandwerk.nl

Cyriel zei

Ja, zulke momenten zijn briljant! Grijp dit moment met beide handen, hou 't zo lang mogelijk vast.

Octavie zei

Volksfaden.de
Goed man. Ik ben blij voor je. Laat het er allemaal uit. Ik vind het zo wonderlijk, hoe jij te werk gaat. Wat je vertelde in Antwerpen. Dat je eigenlijk nooit echt getekend had maar dat je het gevoel had dat er iets broeide dat eruit moest en dat je toen maar deze opleiding ging doen. Alsof je je creatieve stroom in een vorm moest duwen. Hm. Naja, misschien is dat bij mij ergens ook wel zo. Nu ik erover nadenk.

Sid Frisjes zei

Zoveel tijd en niet eens alle oplossing vinden op de boggle doos... it's a sad sad planet :-)

Nee serieus.. good for you hé

Astrid zei

Ik wou dus net folksfaden zeggen. Maar Octavie is me voor. En je kunt er ook per halve meter bestellen. En dan kan ik dus knuffels bij jou bestellen.... ;)

Maareh.. je kaartjes lopen dus al goed, wat fijn. En ik heb nog niet besteld. Maar het is ook nog lang geen december. Dat lijkt nog ZO ver weg.

NoeKs blogt... zei

Hoi, klinkt zo arrogant, maar eh, bij mij?! die met de appeltjes komen binnenkort binnen, in meerdere kleurtjes ;)

sarah zei

Allemaal: bedankt!

Octavie, bij jou is het toch net zo? En jij doet zelfs géén opleiding, jij leert dat gewoon zomaar even, op jezelf. Dàt vind ik pas straf.

Astrid: deal ;) en wat de kaartjes betreft, take your time..

Noeks, bedankt, dan kom ik binnenkort zeker bij je bestellen! Je mag altijd een seintje geven als de stof binnen is.

Cpt Eddie zei

Bedoel je nu dat Octavie op zichzelf tekent? Of op zichzelf stoffen knipt en naait? Want dat kan gevaarlijke proporties aannemen!

Octavie zei

Ja, ik teken altijd op mezelf. Keigeinig:)
@ Sarah: ja, maar er is 1 ding anders en dat ik dat ik altijd heb getekend en er ook altijd wel iets mee gewild heb. Een jaartje of acht geleden had ik al een eigen bedrijfje in schilderijtjes voor kinderkamers en zo. Daar ben ik toen mee gestopt omdat ik uiteindelijk alleen maar dingen zat te maken waarvan ik zeker wist dat ze zouden verkopen. Van die schilderijtjes die iedereen leuk vindt.

Anoniem zei

En die koffieklets is zeker voor herhaling vatbaar! Goed initiatief sarah!
Katleen, de buurvrouw

sanneke zei

Folksfaden dus!(http://www.volksfaden.de/) Ik heb er laatst ook prachtige stofjes besteld. Het fijne is dat je er bijvoorbeeld ook 70 cm van een stofje kunt bestellen. En een tip, ze hebben er ook een uitverkoophoek met restanten stof voor kleine prijsjes (ja, ik ben een Hollander hè?).

veerle zei

Allemaal heel geweldig!!!

sueper zei

Keigoed dat het zo vlot loopt - wie weet binnen aantal jaren eigen zaak! (dromen mag alvast al)

By the way: kleedje heb ik enkele jaren geleden in de Zara gekocht!

Annemie zei

Waar ben je voor de stofjes geweest?

Eigenwys zei

www.reprodepot.com en www.superbuzzy.com

Annemie zei

En dat is allemaal online te bestellen of is er ook een winkel ergens van?