zondag 23 november 2008

De zaterdagprinsesjes laten zich lekker verwennen

Met de VerjaardagsVriendinnen hadden we een dagje sauna ingelast. En omdat het zo lang geleden was, besloten we onszelf eens lekker te verwennen met een Turkse oliemassage. Na een uurtje bijkletsen en zweten meldden we ons op het afgesproken uur aan bij het bijgebouwtje voor de massage. Eerst mochten vriendin L.L. en ik, een halfuurtje later was het de beurt aan vriendin B. en L.P.

We dachten massage dus we dachten: lieflijk meisje met wit apothekersjasje, zacht geknijp, in slaap vallen en relaxen. Vrolijk sleften we het gebouwtje binnen.

We zagen dit:
Wisten wij veel dat we die 'Turkse' wel heel letterlijk moesten nemen!

Even dacht ik nog aan gillend wegrennen maar toen had de harige, guru-achtige man ons al bij de kraag van onze badjas. Hij nam L.L. onder zijn hoede. Ik kreeg dus de jonge, strak getrimde kerel, die eerder van het zwijgzame type was.

Terwijl de guru maar bleef doorgaan met een soort van Koerdisch-Nederlands accent in zijn rustige stem, wees mijn masseur enkel aan wat ik moest doen. Ik probeerde krampachtig alle plekken van mijn lichaam te bedekken met mijn handdoek toen ik de massagetafel 'besteeg'. Wat uiteraard niet lukte. De masseur wees naar het gat waar ik mijn gezicht in kon proppen.

Hij had er duidelijk zin in dus hij nam gelijk een goeie kwak massage-olie om mijn rechterkant onder handen te nemen. Maar voor hij dat deed, werd de veilige afstand die de handdoek mij tot dan toe bood nog even gehalveerd. Mijn benen -die ik uiteraard netjes tegen elkaar had liggen- werden, hoe zal ik het zeggen, uit elkaar geduwd. De niet zo leuke visioenen die ik hierbij kreeg mag u er zelf bij verzinnen.
Terwijl de guru nog rustig praatjes maakte met L.L. en zei dat ze zich lekker moest ontspannen, ging mijn masseur zich alvast te buiten aan mijn rechterbeen. Denk: wrijven, klappen, kneden, trekken, duwen. Vergeet u zich daar vooral de sappige olie-op-huid geluiden niet bij voor te stellen. Ook mijn bovenbeen én de binnenkant van mijn bovenbeen liet hij daarbij zeker niet ongemoeid. Laten we zeggen dat ik blij was dat ik mijn gezicht ergens in kon verstoppen.

Toen ook mijn linkerkant helemaal klaar was, kwam het rug-gedeelte. Het leek wel of de man alvast een lekker mals lammetje voor een of ander feest aan het prepareren was. Soms duwde de man zo hard op mijn rug dat de lucht gewoon uit mijn longen gepómpt werd en ik niet meer zelfstandig hoefde te ademen.
Ondertussen bleef de praatjesmaker gezellig verder kletsen. "En L., doe je veel aan sport?", ging hairy guy zijn standaard-vragenlijstje af. "Vroeger wel, maar nu even niet meer." antwoordde L. beleefd.

Plots vond mijn jongeman het ook nodig om eens iets te zeggen, voor de gezelligheid:

Nee, vies ventje, ik doe helemaal geen fitness! En als je in mijn billen zit te knijpen weet je dat ook! Dus blijf maar gewoon zwijgen, jij!

Na dit fijne intermezzo mochten we op onze rug gaan liggen. Gelukkig helemaal handdoek-covered. De mannen gingen achter ons staan, aan de kant waar ons hoofd lag, en gingen van daaruit onze rug masseren. Beetje vreemd, als je bedenkt dat onze rug dan net op de tafel lag. Maar met hun armen onder ons hoofd ging dat nog wel. De masseur zei dat ik mijn hoofd helemaal mocht laten hangen, terwijl hij ritmisch mijn rug losmaakte. Maar ik kon alleen maar aan dansende borsten denken -en de vraag of die wel helemaal bedekt waren- en toen ik uitgerekend had dat dat halfuur nu echt niet meer lang kon duren, begon ik alvast af te tellen.

Mijn vermoeden klopte gelukkig en toen de jonge masseur aangaf dat de massage erop zat door 'asjeblief' mompelen, mompelde ik opgelucht 'bedankt!' terug.
L.L. kwam ook recht van de massagetafel en toen de guru vroeg of we nu helemaal ontspannen waren, zeiden we allebei -heel diplomatisch- in koor: "Eh.. ja.. helemaal los!"

Lekker.

29 opmerkingen:

Karen zei

LOL - oh my.... aanrader: 'hoofd in de wolken'-massage in Fitopia, door meisje in witte jas, op voorverwarmde massagetafel... heerlijk genieten

Cyriel zei

Oei, mijn J. heeft nu een dagje sauna met haar zus. En ik geloof dat ze zich met een massage zouden verwennen...
Ai ai!

Octavie zei

Ghehehehe. :)

annelies zei

haaahahahaha...
blij dat ik geen sauna-liefhebber ben.

Uschi zei

Heb nèt hetzelfde meegemaakt!!! Alleen begon 'mijn' masseur vlijtig naast en tussen mijn borsten te masseren :-s. Net toen ik dacht "als hij nu nog ièts verdergaat, geef ik hem een lap", stopte hij...
Ben nu nog steeds in discussie met vrienden en vriendinnetjes of het 'tussen de borsten masseren' wel normaal is bij een hot-stone massage!

esther zei

Heb ook eens een hele vreemde massage meegemaakt- er borrelt spontaan een logje in me op! :)

Marijke zei

hihihi, spijt dat ik dat gemist heb :-)

LP zei

maar het was wel gewoon héél ...
lekker!

Maureen zei

Wat een geweldige tekeningen!

Maureen zei

Wat een geweldige tekeningen!

Griet zei

Eèèèèèèèhhh !!! Dit is nog erger dan die 'hot stone' massage die ik ooit daar genomen had (remember? dat was dan nog door een vrouw). Man man, ben ik blij dat dat nooit gedaan heb!! Dus nu ben ik nog meer vastbesloten: NOOIT meer een massage, tenzij eventueel expliciet enkel van rug of gezicht!
Iejoew, ben er nog niet goed van, van je beschrijving!
Tot binnenkort!

sarah zei

Karen: bedankt voor de tip!
Cyriel: en, wat is het geworden?
Annelies en Octavie: lach maar ja!
Uschi: ik denk dat borstenmassage alleen bij héle specifieke salons zou mogen horen ;)
Esther: laat maar komen, ik ben alvast benieuwd!
Marijke: ik dacht het niet ;)
LP: het was lekker, écht lekker, jaja.. :)
Maureen: bedankt!!
Griet: jaaa! ik moest spontaan aan u denken en dat je er gelukkig niet bij was dan vooral ;) bij de massage dan toch, want bij al de rest hoop ik dat je er volgende keer toch bij gaat zijn..

Susy zei

oh god!
Ja, ik had ook eens zoiets.
Dat was dan gewoon een dame en ik kreeg één of andere pakking.
En toen moesten de eh...borstjes ook ingepakkingd (haha) worden.
Dus zij smeren enzo.
En dan ga ik altijd heel hard en ontzettend koetjes en kalfjes praten.
'Zo! Dusseh...Werkt u hier allang???'

Ziet u, ik ben heel relaxed ook al worden mijn borsten door een andere vrouw betast.

Cyriel zei

Het bleek allemaal heel veilig, gelukkig.

cpt.eddie zei

Bende preutse miekes ;-)

Griet zei

Eddie, ik zou jou wel eens willen zien als je "onder handen" wordt genomen door die twee venten!
Sarah, en B. en L.P.? Zijn zij nadien ook door die twee "be-hand-eld"?
Ieuw, ieuw, ieuw, waarom blijf ik hierop eigenlijk reageren???
Trouwens, ik vroeg Br. (zal hem Br. noemen, om niet te verwarren met B. ;) wat hij graag wou doen als we allebei in België waren. Antwoord: naar de sauna, want we gaan het nogal koud hebben ginder... ;)
x

Griet zei

Hé Uschi, ik zie nu jouw bericht ivm hot stone massage. Jaaa, dat is dus normaal bij een hot stone massage! (Bij mij was t weliswaar een vrouw) Maar je moet dus blijkbaar assertief zijn en gewoon zeggen waar je wel en niet gemasseerd wil worden! (Zei B. me achteraf!)
En dit was dus de laatste keer dat ik hierop reageer!

Mme Zsazsa zei

Geweldig!
De tekeningen zijn super!

Anoniem zei

die turken hebben toch geluk, jammer dat er geen 'vlaamse massage bestaat' :-)

sarah zei

Susy: dat lijkt me ook een lekkere ervaring.. ik praat helemaal over niks dan, enkel nerveus gegiechel :)
Cyriel: praise the lord!
Cpt Eddie: zwijgen gij!
Griet: het zit precies wel diep he ;) B en LP zijn ook gegaan ja, en ze hadden er deugd van begot!
Mme Zsazsa: zo super vond ik dat nu ook weer niet :) maar bedankt voor 't compliment!
Detreiner: haha, ja jij bekijkt het dus langs de andere kant.. dat die mànnen een leuke dag hadden, daar twijfel ik inderdaad ook niet aan ;)

NoeKs blogt... zei

Haha, en dan heb je daar nog voor betaald ook en je erop verheugd, erg is dat dan he! Ik ben eens helemaal fijn geknepen. Ik zei wel al 2x dat het wat zachter mocht van mij, maar ze ging gewoon door. Au.

Astrid zei

Al een geluk dat je de rechtermasseur trof (prachtig weergegeven overigens). Oh men, de gedachte alleen al aan van die rondwapperende mannenharen tijdens een massage.

Sylvie zei

Hallo,

Ik ken je eigenlijk niet, maar een vriend van jou heeft me deze blog laten lezen. Ik heb namelijk vrijdag ook een wellnessnamiddagje meegemaakt, waar ik nog gestresseerder van terugkwam. Dus ik voel helemaal met je mee :-)

Sylvie zei

Mijne was in Rumst zucht. Niet voor herhaling vatbaar en dan te bedenken dat het een bonus was van het werk.

Geartsje zei

Maakt mental note om zichzelf nooit een turkse olie massage te onderwerpen

B. zei

Maar wij hadden de 2de sessie he, dus misschien waren ze tegen dan al een beetje ... bevredigd?

Ik vond al dat gekneed en geduw 'écht lékker'- het bleef bij mij ook allemaal heeeeel erg braaf, maar ja ik doe dan ook geen sport (bedankt, BoraBora voor uw opmerkzaamheid).

Enfin, wat mij betreft wel degelijk voor herhaling vatbaar, al hoeft dat niet per se met dezelfde heren te zijn. :)

Sid Frisjes zei

geen happy ending?

cpt eddie zei

En zolang er geen vingers 'accidenteel' in diverse lichaamsopeningen terecht komen, wat is dan het probleem?

moehahaha

Inge - Just Dreaming zei

*ligt plat*