vrijdag 8 augustus 2008

I do like Fridays


En dan was het een zalige week met heerlijk zwemmen. En dan word je getrakteerd op heerlijke etentjes met geweldige oude vrienden. En dan drink je teveel sangria met een al even geweldige long lost friend. En dan stapelt de rommel zich op want je bent nooit thuis. Of dan is het te warm om die rommel op te ruimen.

En dan vind je dat je wel een Dille & Kamille-moment verdiend hebt. Want je hebt tenslotte toch maar weer mooi de donderdag gehaald. Verdorie, ik zou wel in die winkel kunnen wónen! En dan kom je dus met nog meer rommel naar huis. Een gezellig rood-wit-Italian style-tafellaken bijvoorbeeld. Of een degelijke houten snijplank (eindelijk!). En een receptenboekje voor tapenades.

En dan kijk je enorm uit naar die rustige vrijdagavond. En dan ga je natuurlijk lekkere courgettesoep en Jamie's summer tagliarini maken. En dan verheug je jezelf al op het moment dat alle rommel opgeruimd is en je je schort kan voorbinden en gewoon, lekker koken. Wijntje erbij. Nog een wijntje. En dan een heerlijk weerzien met mijn zetel en mijn dekentje. En nog een wijntje.

Ik kom eraan jongens. Ik kom eraan!

6 opmerkingen:

Karen zei

Reserveer je dan een kamertje voor me in Dille & Kamille? Ben ook stapelgek op die winkel en ben bijna met hetzelfde tafellaken naar huis gekomen! Wat die courgettesoep betreft, ik ken nog een goei receptje :-)

.s zei

ik paainsdadok!

.s zei

ik paainsdadok!

Stoffel zei

zaaaaaaaaaaaallliiiiiiiiigggggg klinkt dat allemaal!
ik onderga momenteel een serieuze productiviteitsval op het werk waar ik niet meer uitgeraak denk ik :-)

natsalie zei

ik vond het ook heel gezellig. en ben ook heel blij met mijn facebook-account;)

Marion zei

Hey Sarah,

Ik moet het toegeven ... ben zo'n beetje verslaafd ah worden aan je webblog ... Het leest ook zo leuk allemaal! En toffe beeldjes :-)

Ben fan!

Marion