donderdag 28 februari 2008

Sarah strekt zich strak


Mijn bureaustoel staat op de juiste hoogte, knieën netjes in een hoek van 90°, ik maak om het halfuurtje een ommetje (naar de koffie en terug), ik buig netjes door mijn benen bij het tillen van zware dozen. Hel, ik heb mezelf zelfs ingehouden en niet gekuist dit weekend! (daar krijg ik namelijk altijd zo'n lage rugpijn van)

Toch was het niet voldoende: mijn ostheopaat heeft me opgezadeld met enkele rugoefeningen ter versterking van de lage rugspieren. En laat dat nu mooi meegenomen zijn: mijn buikspieren varen er óók wel bij!

Wie goed heeft opgelet weet dat ik sport echt haat, maar deze oefeningen vallen best mee. Ik doe ze op een kwartiertje tijdens mijn dagelijks rondje Man Bijt Hond/Friends en zelfs mijn lief doet soms mee.

Dus als u deze zomer iemand met een buik zo strak als een djembévelleke ziet rondlopen, dan weet u het wel.

Dat ben ik.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er mij eigenlijk erg combineerbaar uit met andere, leukere activiteiten dan tv kijken.

Anoniem zei

@ cpt: Daarom dat ik ze soms mee doe he...

:)

Anoniem zei

exactly, naar goeie muziek luisteren dus ;-)

Sid Frisjes zei

Iedereen tesamen: Stoelen aan de kant!

Anoniem zei

Amai, die eerste oefening (zie tekening) lijkt mij wel gevaarlijk... zo met dat pijltje onder uw keel. Is dat een scherpe punt?

Anoniem zei

hahahahahaha! Supergrappig van dat pijltje!! gnjakgnjakgnjak! (degenen onder u die dat lachje nog niet kennen: check http://www.youtube.com/v/Z4Y4keqTV6w, komt wat traag op gang, maar na 2minuten wordt het hilaaaarisch!)