vrijdag 5 oktober 2007

Lap! (update)


Deze elektrische Nissan Pivo 2 op het autosalon van Tokio is een parkeerwonder. Zijn wielen draaien 90 graden, waardoor de wagen gewoon in de parkeerplaats 'schuift'. De cabine draait zelfs helemáál rond, dus je kan kiezen aan welke kant je uitstapt. (HLN, 05-10-07)

Ze zijn met mijn idee gaan lopen! Ik zit al jàren te zeggen dat ik een auto wil met wielen die 90 graden kunnen draaien! Ik vind persoonlijk dat ik perfect pas in dit autootje. It's so me...

Sinterklaasje bonne bonne bonne
gooi een Nissan Pivo 2 in mijn lege lege tonneUpdate: vanmorgen een cadeautje van lezer Cis in mijn inbox gevonden, haha! Zie je wel dat ik er perfect in pas ;)

4 opmerkingen:

tinneke zei

beetje weinig bagageruimte, niet? waar moeten wij al onze boodschappen in kwijt, eneer nissan? dat is toch ook een belangrijke factor voor een vrouw-vriendelijke wagen... en daarmee wil ik niet zeggen dat mannen per definitie goede parkeer-skills hebben en vrouwen niet. ik geef echter ook graag toe dat ik geen held ben in het parkeren. ik voel nooit the urge om mijzelf te bewijzen en mij en mijn wagen in een kleine plaats te wringen. 't is wel een schattig ding!

Stoffel zei

spacy and bubbly!

Anoniem zei

Dat van die wielen de je toelaten om gewoon zijwaarts in een open parkeerplaats te rijden is ook helemaal niet nieuw.

Ik herinner me een reportage in de vroege jaren negentig waarbij dat eigenste idee al zorgde voor een soort van onderlinge strijd bij de Japanse autoconstructeurs voor wie het het beste, snelste en efficiëntste kon toepassen. Ook Fiat was al heel ver met het implementeren van die idee voor hun stadsmodellen.

Misschien heb je dat vroeger ook wel eens gezien of gelezen en heeft het zich in je onderbewustzijn genesteld als een 'geniaal, volkomen origineel en eigen idee'.

Sorry voor de ontkrachting, toch bedankt voor weer een fijn stukje interessant geblog!

Grtz,
duan.

sarahzegthallo zei

Seg hela wie durft er hier mijn geniale, volkomen originele en eigen ideeën te ontkrachten?? Nondedoeme! :)