woensdag 21 maart 2007

Souveniertjes voor iedereen!

Dag lieve lezers van me!

Ik ben terug! En zoals het een goede reizigster betaamt, heb ik voor iedereen een souveniertje meegebracht, kies maar uit. Weg is weg!

- een gebarsten pols, prachtexemplaar, met op maat gemaakte 'soft cast' (plastieken gips), inclusief stinkende 'handschoen' onder de gips: tof cadeau!

- twee dagen ziekteverlof met volgende symptomen: zo goed als géén stem meer, keelpijn, oorpijn, gezwollen klieren en héél veel snot: topperrrrrrr van de maand!

- twee paar gestolen ski's: daar ben je op zich niet veel mee als souvenir, but hey, it makes a good story! we hebben de pikkedieven in het holst van de nacht zien weglopen, maar wie stelt zich daar vragen bij? wie weet waren ze wel onderweg naar een nachtelijke skipartij? of gingen ze terug naar huis en waren ze aan het inpakken? wel vreemd dat ze dan over een heel moeilijk heuveltje klommen met die ski's, maar om vier uur 's nachts staat een mens daar niet bij stil.

- een toffe vriendengroep uit het Gentse: "vree wijze hasten" die zelfs een danske konden placeren: een aanrader!

- hele dure pintjes: zonde van het geld, maar smàken dat dat kan! heerlijk!

- een resem blauwe plekken en één pijnlijk staartbeentje: ha! eindelijk nog eens alle spieren van je lichaam voelen! spieren waarvan je al lang niet meer wist dat ze bestonden. en dan dat staartbeentje! zitten? vergeet het maar! uniek presentje voor het thuisfront!

- twee franstalige snowboardleraars die Engels proberen te praten: "keep zee boedy straight!": hilaaries!

- een hééééééle grote groep 'Ollanders: gratis bij eender welk bovenstaand souvenir! jawel, niet tegenstribbelen, hartstikke leuk, die krijg je van het huis, nee joh, geen probleem!

Verder, lieve lezertjes, is er één souvenir dat je niet meekrijgt. En dat zijn mijn toch wel onvergetelijke herinneringen!

  • Met W. botsen tegen twee andere meisjes, toevallig ook eentje met een gips, en je excuseren, tot je doorhebt dat je tegen de spiegel aan het praten bent.
  • Toch doorzetten met de lessen met M. tot het écht niet meer ging en lachen en huilen om de snowboardleraren.
  • Tot in de late uurtjes onnozel doen op café (de Revue dan nog, jaja, van dezelfde als in T-city, alleen was het hier véél toffer).
  • Met K. musicals verzinnen (moet ik je vertellen dat hij het grootste deel hiervan voor zijn rekening mocht nemen ;).
  • Op de terugweg meekelen met Rrrrrobbie en plannen smeden voor een Belgische supersterren-rehab, met de échte goeie dingen des levens: weekendje Ardennen met vrienden, Kolonisten spelen, een goeie wandeling maken, lachen, lekker eten...

    Jaja wij worden rijk hoor! Maar, hey, dat zijn we eigenlijk al.

PS: trouwens: de foto van hier beneden? Serieus gephotoshopt!

6 opmerkingen:

Stoffel zei

kheb er nog een paar:
- lekker op een terrasje de mensen bekijken in de blakende zon
- picknicken in de sneeuw
- fruitella's en chocotoffen à volonté
- ge-paparazzi-d worden

x

nats zei

maar de hamvraag: ga je nog opnieuw op snowboardverlof?

Anoniem zei

Joepie! De favori-collega is terug! Zij het wel met wat blutsen en builen ;-)

Sara.

tinneke zei

het klinkt allemaal geweldig! het ontmoedigt mij alleen maar een beetje om ook nog eens op een snowboard te gaan staan. ik heb ook geweldig veel kindjes van de (oefen)piste gemaaid en zat meer op mijn kont dan wat anders.... dat zal ook met de slechte fysiek te maken hebben. ik probeer volgend jaar nog eens opnieuw en ik hoop van jou hetzelfde. by the way, ook erg fijne pistes hier (hint hint). no need for photoshop, believe me!!!

Sid Frisjes zei

Als er in de Revue nen dwerg rondliep die Hanz heette dan vrees ik dat je gewoon naar Turnhout bent geweest hoor! Ik kom morgen menne naam op de plaaster zetten!

revuesionist zei

Ik heb ooit mijn pintje eens op die Hanz gezet vrees ik... :-/
Nogmaals mijn excuses.