vrijdag 30 maart 2007

Het Vreemde Toilet Syndroom (niet lezen tijdens het eten)

Tijdens mijn fameuze snowboardvakantie hebben we het er vaak over gehad: het Vreemde Toilet Syndroom. (Jongens, dit belooft weer een smakelijk stukje te worden, maar ik ga nu ook “mijne kak niet intrekken” he.)

Geen van mijn medereizigers had er last van (of wel, ééntje, maar die is er vanaf geraakt halverwege de reis), ik daarentegen… Het lukt me gewoon niet, op een vreemd toilet. Of toch moeilijk.

Vreemde toiletten moeten voor mij namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen vooraleer ik er nog maar aan dénk om ze te gebruiken.
Eén, het hokje moet volledig afgesloten zijn. Twee, er mag niet teveel passage zijn vlak buiten het hokje. Ten derde, er moeten een wc-borstel, luchtverfrisser en voldoende toiletpapier voorradig zijn. En last but not least, de nood moet hoog zijn, want … nou ja… het lùkt me gewoon niet op commando.

Niet dat ik dan een week niet naar het toilet kan gaan, maar laat ons zeggen dat het toch een bijna constante, sluimerende factor is tijdens de reis. Uitkijken naar een geschikt toilet en enkel indien het voldoet aan al bovenstaande voorwaarden, sla ik mijn slag. Als ik dan een wc goedkeur, is de kans groot dat ik mij elke dag naar hetzelfde etablissement (restaurant, café…) begeef voor het lozen van een grote boodschap.

Stom he.

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond al dat je er gisteren een beetje gespannen uitzag. De toiletten in het restaurant voldeden niet he. Nochtans vind ik dat je in het arboretum wel je kans had moeten wagen ;-)

I know the feeling...

Sara x

Sid Frisjes zei

Haha, Ann kan ook niet gaan in het buitenland... vandaar dat wij het bij cityrtrips houden :-)

Stoffel zei

ik heb het proberen doorgronden, maar het lukte toch niet helemaal. tblijft wel intrigerend... ik denk dat daar een groot jongens/meisjes verschil meespeelt...

Karen zei

niks jongens/meisjes verschil; ik heb er absoluut geen problemen mee om op een vreemde wc te gaan! in azie met 't 'vliegend schijt' (excuse my language) rondgetrokken en toen was ik heel blij met de franse wc's of een struik langs de weg :-)

Anoniem zei

Ach, zolang je als man maar niet zittend gaat plassen :-)

Karen zei

... of staand gaat kakken...

Sid Frisjes zei

Haha, Karen is muy grappig!

xtof zei

Nu we het er toch over hebben: wie is er propper en wie is er vouwer??? Is daar ook een man-vrouw verschil?

K

sarahzegthallo zei

Van toiletpapier bedoel je?

Ik: vouwer. Heel netjes.

.s zei

Propper!

En wie checkt de boel nog even voor hij doortrekt? :)

Leuke post is dit!

Anoniem zei

origami-er m.

Sid Frisjes zei

Vouwer... ik wil me zelfs bij propper niks voorstellen...

.S voor zover ik mij van de voetbal herinner...

Anoniem zei

Al ooit een chemisch toilet geprobeerd? Aangezien wij aan het bouwen zijn en in de garage wonen hebben wij als toilet een huisje op de werf vooraan aan de straat. Dit is vooral spannend als het regent, heel hard waait (zodat je denkt dat je elk moment kan omvallen) of als op zondag iedereen voorbijkomt als ze naar het winkeltje aan de overkant gaan. geloof me ik heb nergens geen probleem meer... (ik word enkel heel boos als ze het toilet niet tijdig reinigen!) NB ik ben vouwer ook heel netjes

Jo zei

Sarah, dit zou dus niets voor jou zijn ...

sarahzegthallo zei

THE HORROR!!!!!!