zondag 12 maart 2006

Restjes, iemand?

Soms broeit er in mijn hoofd Een Idee. Dat kan daar dan weken of maanden liggen stof verzamelen, maar het komt op een gegeven moment altijd weer bovendrijven. Soms zakt het weer eens tot de diepste bodems van mijn toch wel vreemde brein, maar het komt altijd terug en het krijgt elke keer een beetje meer vorm. Tot ik eens de kriebels krijg en erin vlieg met dat idee.

Zo ook met mijn poppenkast-idee. Ik wil al jààren zelf een hippe, knusse, schattige poppenkast in mekaar knutselen, compleet met leuke verwisselbare achtergrondjes en als het effe kan zelfgemaakte poppen.

Waarschijnlijk kan ik die poppenkast pas in de zomer maken, maar ik ga nu al een oproep doen voor restjes kitscherige stof, kleurrijke fleece overschotjes, oude popjes of poppenhoofden, mini-pruikjes of ouderwetse behangpapiertjes.
Lieve mensen, niet weggooien, maar aan mij geven die handel! Als ik nu begin te verzamelen kan ik in de zomer meteen aan de slag.

Wie iets bezorgt, kan in de herfst gratis naar de voorstelling komen kijken!

Jan Klaassen en Roodkapje danken u bij voorbaat!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch spijtig dat je die idee niet wat vroeger wereldkondig hebt gemaakt,want ik heb zopas zakken met restjes en prullaria naar het containerpark gebracht.In elk geval zal ik vanaf nu prul en lapjes en weet ik veel wat nog allemaal aan u bezorgen.Ik vind dit trouwens een ongelofelijk tof idee en op mijn hulp kan je rekenen.Mams.

sarahzegthallo zei

Ok moetie, we zullen er deze zomer eens invliegen he! Laat die hersenen al maar hozen voor goeie ideetjes! x