vrijdag 17 februari 2006

Van die dagen


Juij, een hele dag recupe omdat ik zondag o zo hard gewerkt heb!

Allerlei voornemens gemaakt:
de keukenkastjes van boven tot onder uitmesten en poetsen, misschien nog wat voor Toegepaste Grafiek doen, 's middags lekker naar die interieurprogrammatjes op de bbc kijken, afwassen, iets speciaals koken, de ganse berg strijk doen, naar de winkel gaan, douchen, gezellig bloggen, een siesta doen, en als het effe kan ook nog de trap stofzuigen.

Tot nu toe gedaan:
vijf dingetjes gestreken, één keukenkast een béétje opgeruimd, naar één bbc-programma gekeken, een paar bladzijden gelezen en twee uur geslapen. Hm.

Er zijn zo van die dagen dat er zoveel te doen is dat ik plots helemaal NIKS meer doe! En dan vraag ik mij af: hoe doen moeders met een hele sliert kinderen en een fulltime job dat toch?! En dan vraag ik mij ook af: hoe komt het dat het op (sommige) dagen dat ik helemaal niks gepland had fluitend, met de vod in de hand, door het huis sjees? HOE KOMT DAT TOCH?

Gelukkig is Sven er ook nog, want alleen zou ik het helemààl niet zien zitten!

Dus, bij deze: hoed af voor alle m/v die dit wél kunnen enneuh... hoed op voor mij, zeker.. :(

O ja nu kan ik toch nog één extra dingetje aan mijn "gedaan"-lijstje toevoegen. Gezellig bloggen, of niet soms?

3 opmerkingen:

Sara zei

Het is niet gemakkelijk he meiske. Het gedacht dat we er niet alleen voor staan doet natuurlijk al veel. Ik krijg ook goede hulp van mijn ventje. Zolang we geen 'slachtoffer' worden van het huidhouden en we nog voldoende 'quality time' hebben met onze dierbaren zullen we niet klagen. Al zou een supergesofisticeerde huishoudrobot de ideale oplossing zijn... Of 4/5 gaan werken of ... gewoon de boel eens de boel laten!

Ciaooo, Sara.

sarahzegthallo zei

*zucht* ooh... zo'n huishoudrobot! viervijfde gaan werken! (de boel de boel laten doen we al genoeg ;)

zalig he..

ik ben nog altijd een manier aan het bedenken om snel rijk te worden om twee dagen te gaan werken en vijf dagen weekend te hebben!

Anoniem zei

Enkele tips van een ervaren iemand:maak korte lijstjes met daartussen leuke dingen....die kan je dan met gemak afwerken.Op lange termijn kan je misschien zorgen voor een hele kroost die je dan kan delegeren terwijl jij supervisie hebt!En als je het echt niet ziet zitten laat dan de boel de boel en ga iets leuks doen!