vrijdag 20 januari 2006

Reiskriebels, en grote!Het kwam ons zomaar uit de lucht gevallen: dankzij de ouders van Sven raken we dit jaar goedkoop in Corsica!

De ferry moeten we uiteraard wel betalen (onze eerste keer slapen op een boot; ik wist niet dat Corsica zo ver was), maar tot aan de veerboot en terug raken we for free. Soms wordt het je zomaar op een schoteltje aangeleverd. Isn't life great??

Ben je zelf al in Corsica geweest, of ken je iemand die er al geweest is? Alle tips zijn welkom! We zijn weg van 2 tot 14 juni.

En ik heb nu al zoveel kriebels..!

4 opmerkingen:

E. Stilker zei

Wow, jouw vakantie is al gepland....


Wel voor een keer weet ik deze keer nog niet waar ik mijn zuurverdiende centjes ga spenderen ... Australië of Nieuw-Zeeland staan op het verlanglijstje, maar dat kan pas op het einde van het jaar en ik zal niet kunnen wachten tot december om op vakantie te gaan. Daarom ben ik op zoek naar enkele alternatieven .... Ijsland is er een (veel te duur), Istrië (in Kroatië), Umbrië (Italië), Engeland ... een beetje een zoethoudertje dus, met de auto bereikbaar (max. 1200 km), koud of warm maakt niet uit en een uitgebreide culinaire traditie. Tips?

sarahzegthallo zei

Andalusie? Dat stond op ons lijstje, tot dit uit de lucht kwam gevallen.. Normandië/Bretagne zit er ook nog in.. Er is zooooveel keus dat het moeilijk wordt he :)

j-magic zei

Gisteren 'Beste vrienden' gezien, Sarah? Tom Van Dyck, Lucas Vanden Eynde, Roos Van Acker en Evi Hansen reisden door het mooie Corsica. 't Ziet er daar lang niet slecht uit!

.s zei

Roos: "Hoe schattig, allemaal schaapjes!"
Evi: "Ja, dat is voor de geitenkaas..."

Que? Exit Evi Hansen voor mij :)

Maar Corsica zag er super uit!