zondag 4 december 2005

Update voor reizigersAn en Johan zijn nu al bijna een weekje weg voor hun Thailand/Laos-reis en ik heb me voorgenomen hen af en toe een blog-gewijze update te bezorgen.

Bij deze een foto van onze nieuwe boekenkast op onze bureau (of toch de helft ervan ;).

En verder, An en Johan, is alles hier heel goed.
De christmas craziness is al volop te merken, nog vooraleer de brave goedheilig man langs is kunnen komen om iets in onze schoen te doen. De dagen worden nog altijd korter en hoe vroeg ik ook vertrek op het werk, het is altijd in het donker. De theetjes en jazz-platen smaken nu eens zo goed en de dikste truien zijn al allemaal terug bovengehaald.
De winter is ook al in 't land en helaas ook in mijn schuurpapieren keel, mijn lopende neus en mijn waterige ogen, maar dat, Anneke en Jowanneke, dat moeten jullie je vooral niét aantrekken. Geniet nog van de ongetwijfeld stralende zon, van mekaar, van de rust en van alles ginder..

x

7 opmerkingen:

Stoffel zei

me very jealous... een kamerhoge boekenkast... kwijl kwijl... tziet er fantastisch uit...
btw:is de madonna cd al vertrokken (mijn reputatie hoog houdend...)
x
McKd

sarahzegthallo zei

Madonna-cd? Heb ik iets gemist? Of is mijn geheugen nu écht kaas met gaatjes (grote gaten) geworden? :s

.s zei

Zeer grote gaatjes! Zie de vorige post over onze uitverkoop. En er staat nog wel een paar schoenen geparkeerd in onze logeerkamer. KD?

Stoffel zei

ray of light... madonna (laatste cd op lijstje?)

sarahzegthallo zei

jaja ik weet wel dat die cd erbij stond maar ik wist niet dat je die gevraagd had? bij deze, we zullen ervoor zorgen! (als iemand anders hem al niet meegetjoept heeft :s ;)

Anoniem zei

hej sarita
wat een eer, een volledige katern zo maar gewijd aan ons ! goei idee, we zullen zeker regelmatig een kijkje nemen want het internet is hier spotgoedkoop (200 kip per minuut, oftewel 0.02 dollar)
We hebben hier dan ook al kiekes met hopen uitgegeven, een half miljoen op 1 dag trouwens, redelijk vlot gespendeerd
De kast ziet er trouwens geweldig uit ! wij willen ook wel zo n mega bibliotheek kast, door wie hadden jullie dat laten doen ??
hele dikke kus vanuit vang vieng in Laos !
anneke en jowanneke

sarahzegthallo zei

Hey y'all

Die boekenkast is door een schrijnwerker (vriend van de vader van Sven) gemaakt, goed he?

Waaw seg, jullie zijn daar gewoon miljardairs of wat? Zalig gewoon! Als je maar geen vogel-kippen-of eender welke griep mee terug brengt :)

Kristof, wat die cd van madonna betreft: die is al de deur uit vrees ik.. Maar "Music" ligt nog bij me thuis, die kan ik wel eens kopieren voor u?

Tchau!