vrijdag 8 april 2005

Ching chang chong

Yesss de vloekende onverstaanbare West-Vlamingen liggen eruit in Peking Express! Nu niet dat ik echt iets tegen hen had, maar er moest iemand uit, dan maar liever zij. Zo'n ruziemakers. Ik denk dat die heel de weg naar Nepal hebben liggen mekkeren tegen mekaar in plaats van rond te kijken. Onbegrijpelijk! (Hoewel, je weet natuurlijk niet wat montage allemaal kan doen)

En die trees van een Manja heeft toch wel die vlag kunnen kopen zeker. Yech.

Van mij mogen de twee meisjes winnen hoor! Ik heb het begin van de reeks niet gezien en daarin waren ze naar 't schijnt nogal trutterig. Maar nu vind ik het wel toffe chickies.

Of Just en Brechtje. Met zo'n prachtige instelling en verwondering surfen ze rustig door China en ze blijven bij de eersten, je moet het hen nageven.

Kan je niet volgen? Kijk efkes op http://www.pekingexpress.vt4.be/kandidaten.htm .

Awel, dat zou ik nu nog wel eens willen doen se: meedoen aan Peking Express met Svennieboy. Ik denk dat wij dat nog zo slecht niet zouden doen. Vloeken doen we raar of zelden, we komen meestal goed met iedereen overweg, we zouden onze plan best kunnen trekken, er zit nog een talenknobbel verborgen in ons, Sven kan goed kaartlezen, ik heb mijn vrouwelijke charmes :) .. Nee dat zou ik nog wel zien zitten. Alleen nog aan onze conditie werken dan :)

Toch wel vreemd dat tijdens zo'n race alles zo uit perspectief getrokken wordt he? Beginnen ruziën omdat iemand een vlag naar u gezwaaid heeft! Lastig worden omdat iemand -goedbedoeld- een lift naar iemand anders laat gaan! Twee weken later nog boos zijn omdat iemand zijn middelvinger naar je heeft opgestoken!
Maar ja, van varkensneuzen en ossenpiemels eten zou ik nu ook niet bepaald gelukkig worden hoor :)

En tóch zou ik het graag eens meemaken.

2 opmerkingen:

Stoffie zei

moet je zeker doen ! wij zullen dan wel supporteren ! hoera !

Sid Frisjes zei

Ik zit dan weer met een dilemma... Zijn ossenpiemels nu de meest logische dingen die er zijn, of is dat een ongeloofelijke contradictie terminus (of hoe heet dat)

Hadden wij ooit trouwens niet het plan om naar Thailand te trekken, en is dat volledig onder de mat geschoven omdat "ons klein" nen tv boven een idyllisch huwelijk verkoos?