woensdag 17 november 2004

Nog een dag of EEN.. één.. een..

JOEPIE! Morgen ben ik vierentwintig. Dan is het dus vierentwintig jaar geleden dat ik uit mijn mama haar buik kwam. Dat ik voor de eerste keer geschreeuwd heb. Zes jaar geleden dat mijn mama en zussen een fantastisch verrassingfeest voor mijn achttiende verjaardag organiseerden, helaas op de stomste manier verklapt door een vriendin (ik kom binnen op de plaats waar Het Feest zou doorgaan, zegt ze doodleuk tegen mij: aah Sarah, komt gij ook voor uw feestje?!) (tuurlijk, wat anders?!). Vijftien jaar geleden dat ik die fantastische goocheldoos voor mijn verjaardag kreeg waar ik al zo lang op wachtte. Vier jaar geleden dat ik mijn verjaardag voor de eerste keer met Sven vierde (met een prachtige dag-aan-zee als cadeau, thanks love!). En morgen is het dus de eerste (en tegelijk ook de laatste) keer dat ik vierentwintig jaar word. Zou ik dan officieel volwassen worden? Wie weet.

Spannend.

6 opmerkingen:

Catweazle zei

ik ken je kado al
ik ken je kado al
ik ken je kado al
ik ken je kado al
ik ken je kado al
ik ken je kado al
hihi
.schoon ze.

en al een gelukkige he.
Ik ga dat waarschijnlijk weer vergeten. want dat is wat ik doe, vergeten.

.s zei

24 al?? Ik moet dringend een jonger lief zoeken :)

Sid Frisjes zei

Ik denk niet dat officieel volwassen worden mogelijk is, Believe you me, ik ben een ervaringsdeskundige ;-) Alvast ne gelukkige verjaardag en ik moet zeggen... 't zijn precies die van de kempen die er vroeg bij zijn dit jaar. Dikke kussen, Yves en Ann.

(uiteraard zijn we zeer benieuwd naar het cadeau)

sarahzegthallo zei

Euhm.. leuk dat jullie zo enthousiast zijn, maar ik denk dat ik mijn kado ook al ken. Het weekendje in Lille, France (vorig weekend) was ongelofelijk gezellig, leuk, fantastisch! Tenzij er nog een kado komt van mijn liefje, maar om dit te overtreffen zal-ie toch stevig uit de hoek moeten komen ;o)

En inderdaad: die van de Kempen zijn van de rapsten van 't jaar: BEDANKT!!

j-magic zei

Hey Sarah,

proficiat met je 24 lentes!

Joris & Katrien.

Anoniem zei

Helahela, wie was er de eerste?? Ik denk toch dat mijn zangstukje ook een eervolle vermelding verdient! Het was wel per vergissing, maar allez, kwas er toch ook vroeg bij! ;o)
Enneuh, Sarah: gij, volwassen worden? Durf ni he!
Kus,
Bieke