woensdag 29 september 2004

Sint-Mattheusstraat n° 8
Het is zover! Onze househunt is over! Binnen een paar weken of maanden wonen we tegenover een pastorie (zonder pastoor) en vlakbij de Sint-Janskerk (of ook wel "De Peperbus") in Borgerhout.

Het is een hééél mooi huisje met mooie tegeltjes in de gang en een schattig stadstuintje (waarin we zeker nog heel wat leuke feestjes kunnen geven) en een mooie lichtkoepel met glas-in-lood-raam.. We just love it!

Dus: van zodra we de sleutel hebben: weest welgekomen! Onverwacht of gepland, even binnenspringen, of blijven slapen, alles is goed voor ons..

See you soon.. at the Sint-Mattheusstraat nummer acht!

3 opmerkingen:

liesie zei

Can't wait to see it, schatsiebollie!
En als je iemand zoekt voor een nieuw likje verf of shoppingweekendje in A'dam... you know where to find me. En anders kom ik wel eens op de koffieklets!

Amai seg, we worden groot!

dik baiseke,
liesie

Stoffel zei

PROFICIAT !! ik kom zeker kijken als het zover is ! ik hoop dat ik er zeker eens mag overnachten als ik terugkom, dan weet ik dat ik tenminsten een adresje heb waar ik eens kan overnachten terug in antwerpen :-)

Sarah zei

Tuurlijk, Kristof, er is plaats genoeg. We zullen jullie met plezier en open armen ontvangen. En ge krijgt er nog een ontbijt bij ook! ;o) Good luck to you in Scotland, arrrright!