vrijdag 9 januari 2009

Koud, dacht ik zo.

Laat ik nog maar eens een zelfportretje posten, dacht ik bij mezelf. Zodat u me nog herkent, mocht ik u nog eens tegen het ijzige lijf lopen. Wel zo handig, dacht ik zo.

Intussen weet ik ongeveer hoe een vrouw in een burka zich moet voelen. Niet zo best, dacht ik zo! Of weet je wat ik me ook voel? Zo'n lekker ouderwetse sokkenknuffel. Zoals de beestjes hieronder. Met een wee scottish accent. Die van het filmpje dan, niet ik. Verrie funnie, dacht ik zo! Een cadeautje van mij voor u. U had toch niets anders te doen dit weekend, dacht ik zo. Het zijn toch enkel zotten die dit weekend buitenkomen. Voor een fotoshoot ofzo.

13 opmerkingen:

NoeKs blogt... zei

Het is ook wel een leuk stokje! Een foto van jezelf in winterkleding ;)

E. Stilker zei

Wussy! Hier ist -24 overdag en heb zelfs geen sjaal! Er zal toch iets waar zijn van dat vikingbloed :-)

Catweazle zei

ja berekoud, dacht ik zo

Anoniem zei

Amai zalig, de burkasjaal. Hoewel je haren er dan eigenlijk wel in moeten. En inderdaad, je hebt wel iets weg van zo'n pratende sok. Denk ik ook zo.

Sarah zei

Noeks (en bij uitbreiding iedereen), maak er gerust een stokje van! Ben alvast benieuwd ;)

Erik, I know, ik heb al vaak aan jullie gedacht.. ik weet niet of ik één winter zou overleven bij jullie!

Catweazle, dacht ik ook zo.

Astrid, doeme, ik wist dat ik iets vergeten was! Mijn haar! Maar inderdaad, dan ga ik voor de pratende sok ;)

Sarah zei

Hej Erik, trouwens, ik wou er nog effe bij zeggen dat dit dus mijn fietsoutfit is he. Zonder sjaal en muts de fiets op, dat zou ik dus helemààl niet overleven! Dus zo wussy is dat dan nog niet he ;)

E. Stilker zei

Akkoord, voor op de fiets is het absoluut nodig. Hier heb je ook van die zotten die absoluut door 30cm willen fietsen ... ik heb enkel een goed weer fietser :-)

Mark van Leeuwen zei

Sjaal is echt een MUST in deze ijstijd! En iedereen loopt er zo bij dus dat maakt niets uit dat je eruit ziet als een vrouw met burka;) haha
Mark

Sid Frisjes zei

De Joodse veiligheidsdiensten laten alvast weten het huis van de gesluierde vrouw in de gaten te houden.

Sjaal check, handschoenen check... morgen ook weer met de fiets.

Anoniem zei

Ik vind zo'n winteruitrusting er altijd wel gezellig uitzien. Maar toch ben ik blij als het weer warmer wordt en ik minder aanhoef.
Ik ben niet zo van de zevenentwintig laagjes kleding...

Anoniem zei

Ik vergat vorige week mijn handschoenen toen ik naar huis ging. De wandeling naar het station was probleemloos, de treinrit ook, maar de tweeënhalve kilometer fietsen naar huis waren een hel. Pas toen ik tien minuten binnen was begonnen mijn vingers weer gevoel (vnml. pijn) te vertonen. Ik geef je groot gelijk dat je je zo inpakt.

Mocht je de volgende keer je haren inpakken om een echte burkavrouw te zijn, vergeet dan niet je ogen ook te bedekken met zo'n gaasje, want dat hoort er volgens mij ook bij. Toch?

Anoniem zei

Wat is de grap van dat dacht-ik-zo-gedoe?

Sarah zei

ehm.. Cpt Eddie.. dat is gewoon een grapje. da's alles.

Cyriel, ik ook niet!

TafelDertien, ik hoop dat ik dat gaasje binnenkort niet meer nodig heb :)