dinsdag 3 januari 2006

Goede voornemens? I don't think so..


Ik hou niet van goede voornemens maken (ik kom ze toch nooit na), maar als ik er dan toch ééntje moet bedenken dan is het: vaker onbekende culinaire wegen inslaan.

Geïnspireerd door de snij-technieken en special edition tupperware-pottekes van een zekere chef-in-wording tijdens afgelopen oudejaarsweekendje, door mijn kookboeken die nu netjes uitgestald in onze boekenkast staan, door de smaak van de winter en nog veel meer, heb ik zin om dingen uit te proberen, eens iets moeilijkers te maken en niet altijd op veilig te spelen.

Hopelijk houdt dit geen gast-eters weg van onze keukentafel, integendeel.

Wie wil komen proeven, moet me maar eens bellen!

Om een eerste stap naar mijn nieuwe voornemen voor te bereiden: hoe maken jullie ribbekes klaar? Ik eet het zoooooo graag (met een lekkere marinade met honing ofzo) maar durf er niet aan te beginnen.

Tips, iemand?

4 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Nog geen ribbekes ervaring, maar zin om te komen eten daarentegen.

Ik ben er vast van overtuigd dat die kweetniehoelekker gaan zijn.

Do it, bewandel die culinaire paden.

www.coolinary.be

Anoniem zei

ik ben ook graag proefkonijn!
en daarna iets gaan drinken in de real??? ;)

Anoniem zei

Het zal toch heel slecht moeten zijn om je grote zus van tafel weg te houden.

Anoniem zei

Mama said,gooi die ribbekes in goei hete boter en bak ze bruin.Kruid met peper en zout en zet op een laag vuurtje.laat gezapig pruttelen tot ze bijna van het been vallen.Dan strijk je ze met veel liefde en ook lekkere stroop in en zet alles nog eens op een hevig vuur zodat je een lekker korstje krijgt.Gegarandeerd om duimen en vingers af te lekken ...dus bon apetit!!!!!